Suvi on varsti käes ja pulmade hooaeg on tulemas. Meil ka mõned sõbrad abielluvad ja hakkasime mõtlema, mida kinkida. Kindlasti on raha kõige parim kingitus noorpaarile: sellega saavad nad loodetavasti kõik pulmade arved makstud ja kui veab saavad ka reisile minna.

Aga raha on ilmetu kingitus. See ei meenuta kui ilusad ja säravad kõik peol olid nagu seda teeb pilt. Rahaümbrik ei too mälestusi, et see on just sinu kingitus nagu seda teeks kohvimasin iga hommik. Millised huvitavad kingitused pulmadeks võib teha lisaks ümbrikule, et noorpaar sind mäletaks?

Allpool on toodud nimekiri 20. asjadest millest mõned on kohe saadaval Eestis, teisi peaks mujalt tellima ja ette planeerima kuid need on kindlasti ootamist väärt.

1. Meemaiused

Kingitused pulmadeks - Mellis Berry meemaiused

See on kindlasti kingitus gurmaanidele: vahustatud mesi marjadega. Magustoit mis on korjatud ja tehtud Eestis. Vahustatud mesi ei muutu tugevaks ja alati jääb kreemiseks. Hapumaitselised marjad ja magus mesi on suurepärane kombinatsioon mis meeldib igaühele.

Mellis Berry meemaiust võib süüa lihtsalt lusikaga, lisada hommikusöögi saiale, pannkookidele või isegi juustule (tundub hullumeelne? Tegelikult on see geniaalne: kasulik ja hõrk üheaegselt).

2. Teleskoop või mikroskoop

Kingitused pulmadeks: Teleskoop

Tallinnas on olemas pood mis müüb teleskoope ja mikroskoope! Kes ei unistanud lapsepõlves mida toimub universumis? Kes ei tahtnud näha Saturni ringe? Meis kõigis on veel jaanud Galileod ja Kopernikud! Mõelge kui palju rõõmu toob teie kingitus pulmadeks kui panete selle terrassile kus noorpaar ja kõik nende külalised saaksid õhtul tähte vaadata!

3. Kohvi püsitellimus

Kingitused pulmadeks: Kohvi püsitellimus

Mujal Euroopas on püsitellimused väga populaarsed. Amazonist näiteks saab igal järgmisel nädalal habemeajamismasinat, pesupulbrit, Tescolt toitu, mujalt kohvi, juurvilju, alkoholi. Ei pea poodi minema ja pool tundi järjekorras seista, kõike tuuakse koju kätte.

Õnneks leidsime ka siin meil ühe firma mis toob kohvi koju. Maksad kuu eest ja saad iga nädal uue kohvipaki. Väga mugav! Miks mitte ka sellest teha kingitust pulmadele? Üks aasta kohviteenust!

4. Juustuvalik

Kingitused pulmadeks: Juustuvalik

See ei pea olema ainult juustud, vaid korvi võiks panna ka muid asju sõltuvalt sellest mida noorpaarile meeldib: juustud, kalamari, pasteedid, vein, šampus, whisky, jne. Järgmisel päeval kui pulmad on läbi saavad abikaasad endale romantilise sööki teha.

5. Linnakaart

Kingitused pulmadeks: Lindome, Rootsi kaart

Meie Rootsi naabrid teevad võrratuid kaarte. Teenus on imelihte: valid oma meeldiva koha kaardi peal, maksad ja nädala jooksul on print käes. Võid valida linna kus noored kohtusid või esimest korda suudlesid, või nende esimene koht kuhu nad läksid reisima koos. Maailm on suur…

6. Juurviljakimp

Kingitused pulmadeks: Juurviljakimp

Selliseid juurviljakimpe kahjuks Eestis ei leida. YouTube aga pakub palju juhendeid kuidas ise seda kodus teha. Kindlasti tuleb teil üks parimatest kimbudest ja mine tea, võib-olla pruut otsustab kasutada just sinu kimpu!

7. Taimede terraarium

Kingitused pulmadeks: taimede terraarium

Taimede terraarium ei ole sinu tavaline lill potis. Seda ei pea iga päev kastma, see ei vaja väga palju päikest ja see on suurepärane dekoori element mis sobib igasse kodu. See võib olla ideaalne kingitus pulmadeks kui noorpaaril on olemas kodu.

8. Islandisool

Kingitused pulmadeks: islandisool

Sool kingituseks? Nalja teed? Tegelikult ei ole see tavaline sool mida leidub meil poodides, ja kindlasti ei sobi see igale paarile pulmadeks. Kuid aga sinu sõbrad on gurmaanid ja neile meeldib kokata, siis võiks see osutada huvitavaks kingituseks. Oled sa kunagi proovinud lagritsa soola? Mida arvad suitsutatud soolast? Kindlasti väärt proovimist!

9. Liblikad

Kingitused pulmadeks: liblikad

Ehtsad troopilised liblikad raamides. Alla võib kirjutada õnnesoovid, midagi tarka või naljakat, midagi mis kohe meenutab sind või pulmapäeva.

10. Kokteilikohver

Kingitused pulmadeks: Kokteilikohver

Kindlasti ei ole kõige odavam kingitus, eriti siis kui välismaalt tellida. Eestis selliseid ei müüda, aga alati saab ju ise teha vanast kohvrist.

11. Fotopilt seinale

Kingitused pulmadeks: Fotopilt raamis

See kingitus jälle nõuab, et noortel oleks kodu ja seinad kuhu võiks selle pildi riputada. Juhul kui kodu on, siis see idee on vaatamist väärt. Ei pea olema just arhitektuur või loodus mida pakub Elvistudio, võib võtta ka suvalist pilti ja ilusa raami sisse panna. Miks mitte ka Darth Vader?

12. Veinipudelihoidja

Kingitused pulmadeks: Veinipudelihoidja

Saaremaa sepad teevad ägedaid asju metallist ja kui noorpaarile meeldib veini juua, siis see on ideaalne kingitus: kolm pudelit head veini ja see veinihoidja. Minule küll meeldiks!

13. Seinakell Pärnu

Kingitused pulmadeks: Seinakell Pärnu

Upstairs Shop on väike disain stuudio Tallinnas mis toodab sellist lahedat seinakella. Neil on ka palju muid disaine ja tooteid milles võib valida.

14. Lomography kaamera

Kingitused pulmadeks: Lomography kaamera

Tavaliselt on pulmapäeval on olemas fotograaf kes kogu päev teeb noorpaarist pilte. Hiljem kõik teavad mida noorpaar tegi kuid noorpaar ei tea mida külalised tegid. Kui kingid sellist fotokat mis kohe pilte prindib, siis saavad ka abiellunud pilte teha ja mälestusi säilitada.

15. Kosmose tekikott

Kingitused pulmadeks: Kosmose tekikott

Seda kingitust polegi vaja pikalt kirjeldada: pulmaöö kosmoses!

16. Habemütsid

Kingitused pulmadeks: Habemütsid

Oota natuke ja kujuta ette: ilus pruut valges kleidis. Pilt on silmade ees? Nüüd las pruut paneb pähe selle habemütsi ja tantsib oma mehega esimese tantsi. Kui vahva see oleks?!

17. Ilutulestik

Kingitused pulmadeks: ilutulestik

Mis siis, et su kingitus on kõige viimane? Peaasi, et see on kõige säravaim ja meeldejättav! Kõik külalised vaatavad seda avatud suuga ja hiljem räägivad kui äge see oli. Ei sobi see ainult suve algusel kui ööd on veel valged.

18. Lend kuumaõhupalliga

Kingitused pulmadeks: Lend kuumaõhupalliga

Milleks rentida limusiini kui noorpaar saab ka õhupalliga tulla? Ilus päikeseline ilm, pudel veini ja paar sõpru kaasa ja see päev jääb meelde kauaks. Garanteeritud!

19. Gloobus

Kingitused pulmadeks: gloobus

Võib-olla on see ainult minu kinnismõte, aga arvan et gloobus peab olema igas kodus! Mitte ainult selleks, et märkida mis riigis su sõbrad olid. Sinna sisse võib peita igasuguseid asju, ja pulmadeks võid sa sinna midagi panna ka!

20. Mustkunstnik

Kingitused pulmadeks: mustkunstnik

Kord tuli meie peole üks mustkunstnik ja hüpnotiseeris naist. Ta hakkas arvama, et tema king on tegelikult mobiiltelefon millele peab vastama. Viie miinuti jooksult naersid kõik niipalju, et hakkas kõht valutama. Mustkunstnikud teavad väga palju trikke mida on väga huvitav vaadata nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Kingitused pulmadeks võivad olla igasugused. Kõik sõltub teie fantaasiast, teie rahakotist ja teie sõpradest. Ärge jätke selle ostmist viimasele päevale ja noored kindlasti tänavad teid! Huvitavad kingitused jäävad meelde kauemaks ajaks.